A babamasszázs fontosságát a modern tudomány fedezte fel újra, és ennek köszönhetően visszatérhetett az életünkbe. Évezredes hagyománya Indiából származik, az ősi kultúrákban az édesanyák ösztönösen tudták, hogy a babáknak szükségük van az ölelésre, a ringatásra, a simogatásra. A szülő szeretetteljes érintésekkel, szavak nélkül is képes kisbabájának érzelmeket, nyugalmat közvetíteni. A babamasszázs az egyik legnagyobb ajándék, amelyben a szülőnek és gyermekének része lehet. A masszázs a babákra és a szülőkre gyakorolt jótékony hatásai felbecsülhetetlen értékűek lehetnek. Segít, hogy szülő és gyermek érzelmileg egyre közelebb kerüljenek egymáshoz. Kialakul egy olyan bensőséges viszony, ami egymás elfogadását, és kölcsönös bizalmat alakít ki baba és szülő között. Ezek a  gyermek fejlődésére is hatással vannak, és kihat későbbi, felnőtt életére.

Az indiai babamasszázs technikáit Te is elsajátíthatod, és otthonodban a Nektek megfelelő alkalmakkor bármikor alkalmazhatod gyermekeden..

A mosolygós és boldog babák titka!

Nincs több kínzó hasfájás, az alvás békésen nyugodt, rendkívüli étvágy és bámulatba ejtő “adagok” a pelenkában,(feljavult emésztés hatására) erősödik az immunrendszer. Mindezek mellett még számos pozitív hatása van a babádra!

Ha szeretnéd Te is elsajátítani a varázslatos babamasszázs titkait, várlak szeretettel babamasszázson, ahol megtanulhatod és az otthonodban gyakorolhatod babád egész fejlődése során.

Érdeklődhetsz telefonon:  Petrán Krisztina     Babamasszőr és babamasszázs oktató +36 (20) 922 88 89